Over ons

Welkom op de website van Aldgillis Staffordshire Bull Terriers. Wij zijn Wybren Lieuwes en Afke Lourens. Samen met onze Engelse Staffords wonen wij in Noordoost Friesland. Onze Staffordshire Bull Terrier kennel is opgericht in 2009.

Ons doel is het fokken van Staffords die goed in elkaar zitten voor wat betreft type, constructie en karakter. Gezondheid en atletisch vermogen zijn punten die bij ons vooraan staan.

Wij proberen nadrukkelijk om overdrijvingen die vaak in de rashonden wereld voorkomen te vermijden en zijn zeer kritisch bij het maken van keuzes voor een combinatie.

Al onze honden worden uitvoerig op gezondheid getest, voordat ze worden ingezet voor de fok.

Wij zijn zeer actief met onze honden op sportgebied. Een Engelse Stafford moet in onze ogen een sportieve actieve hond zijn. Wij zijn dan ook regelmatig met onze honden te vinden op sportevenementen.

Onze honden zijn onze huisdieren en leven bij ons in huis. Daarnaast hebben door de jaren heen een aantal pups nieuwe eigenaren gevonden die bereid zijn om mee te werken aan ons fokprogramma. Op deze manier is onze kennel in de loop der jaren flink gegroeid.

Wanneer wij pups hebben groeien deze op in huiselijke kring. Ze worden geënt, ontwormd en krijgen een paspoort. Verder worden ze gechipt en krijgen ze een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.

Wilt u in aanmerking komen voor een pup, dan bent u van harte welkom om kennis te maken met ons en onze honden bij ons thuis.

Kijkt u rustig verder op onze website.